LCC - The Cure Hairmask

Okej. Nu är jag seriös. Jag har haft väldigt trassligt, torrt och stramt hår sen i somras, och det är först nu jag faktiskt har fått bukt på det igen och kan påstå att det är mjukt och lent efter tvätt. Det som jag tror har räddat mig är shampoo och balsam för torrt och skadat hår, använder just nu ett kit från Dove och ett från Fructis. + LCCs The Cure inpackning. Och det är just inpackningen jag här vill tipsa om:
 
Den doftar rabarber och ett stänk vanilj, kombinationen är grym och håret blir som nytt varje gång. Jag använder först shampoo, sedan inpackningen och låter den sitta i medans jag kör tvål och dylikt (det man vanligtvis gör i duschen? Sjunger, rakar benen och andra intima delar, filosofera om framtiden, sjunga igen. Ja, i fattar!), sedan kör vi balsam. Testa tvätta håret i denna ordningen! Jag tyckte först att det kändes knäppt att kleta in inpackning före balsam, men det är då som inpackningen fungerar som bäst. Håret är "öppet" för behandling och som sedan försluts igen med ett skyddande lager balsam.
Så behöver ni en ny inpackning eller känner för att testa en ny sort? Denna är lite pricy, men jag tycker att det är värt det!
JKommentarer
Postat av: Elinn

Hur mycket kostar det? :)

2015-03-24 @ 21:51:21
URL: http://improveme.se/elinnchanel
Postat av: Elinn

Hur mycket kostar det? :)

Svar: Den kostar 179 kr :) finns på nordicfeel.se, apotek kronan och apotea.se :)
Jessica

2015-03-24 @ 21:52:32
URL: http://improveme.se/elinnchanel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback