Glossybox November

Detta anlände i månadens Glossybox, en väldigt bra box faktiskt! :)
 
Jag har redan, som sagt, testat handkrämen, ögonbrynsgelen och läppglanset och gillat alla tre! Dock så vet jag inte om jag ska ge mig på det gröna glittret... Men ögonskuggspennan ska jag definitivt testa inom en snar framtid, det är en lite mörkare champagnefärgad penna som är väldigt skimrig, tror jag skulle passa bra som bas under en skimrig ljusare skugga eller ensam. Dett är min 3e box i min prenumeration och har varit den bästa hittills! :)
J
 Favoriter från Glossybox

Dessa 3 produkter kom i månadens Glossybox, och jag har använt alla 3 nu flera dagar i rad... En handkräm från L'o Occitane, ett läppglans från Makeup Store, och en ögonbrynsmascara typ från Model co. Alla tre är grymma, brynen ser verkligen mycket bättre ut, att jag inte testat innan! Läppglanset är i färgen Lily och är supersnyggt! :) 
Alla produkter kommer i ett inlägg senare idag, för jag ska hoppa in i duschen, ska bli lite julpynts-shopping idag! Kan inte fatta att det redan är första advent imorgon!Intense studying

Goddagens!
Har krypit ner under en värmefilt som jag nästan glömt att jag hade. Mysigt deluxe! Nu ska uppsatsen skrivas färdigt bannemej, ska belöna mig med lite greys anatomy när den är färdig! :)
Ha en trevlig helg allesammans!