18 December 2014

Hej fina!
Slänger in ett mobilinlägg sådär innan jag ska gå ner till skolan för en sista redovisning innan jag får ta jullov och åka hem. Det har kommit ännu mer snö inatt, hoppas att det inte kommer mer under dagen för då går det långsamt hem. Jag är dödsnervös! Som vanligt innan redovisningar.. jag har läst igenom mitt lilla fuskpapper och ser att jag kommer få prata ganska mycket fritt... Ajdå.. men en av grupperna ska bjuda på bullar, så känns som om vårt företag som vi hittat på ändå känns ganska så bra! :)
Såhär ser jag ut idag, simpelt. Har tillochmed plattat håret idag, det ni! :) det har växt till sig rejält!
Nu hörs vi nog inte förrän vi har landat i Anderstorp nere i Småland! Hoppas att ni får en trevlig torsdag så hörs vi! :)
JChristmas came early - Glossybox December

Fick månadens Glossybox idag, tur att vi inte hann åka hem innan. Den brukar alltid komma på fredagar, Bring leverar var tredje arbetsdag så hade inte några förhoppningar, men så plingade det på dörren innan idag, kul!
Boxen var extra tung, så hoppades på lite större produkter, och rätt hade jag!
Detta kom:
 
 
Hur snyggt är inte nagellacket från Makeupstore? Lite isig ljusblå typ, får se hur lång tid det går innan det hamnar på mina fingrar! Alltid velat testa deras nagellack och nu får jag chansen!
Intresserad av att testa är jag också på hårsprayet och aloeveragelen! Även bronzern och glittret kan va snyggt till nyår. Låter som att denna boxen är lyckad! Weey!
J
 Jaa, äntligen!!

Lyckan när man kliver upp ur sängen och ser att det har snöat under natten! :P Väldigt tråkigt och mulet dock, men snö! :)