Glossybox Oktober

Här kommer denna månadens Glossybox! Alltid lika kul när den dimper ner i brevlådan (som man fint brukar säga, här läggs den i vårt postfack, inte lika kul!) och som jag har väntat hela veckan! :)
Här kommer innehållet:
Både nöjd och inte nöjd, men mest nöjd! För High Tech Lightern från Makeup Store, en highlighter kommer jag använda den som, är GRYM! Testade lite på handen och damn vilket "highlight" det blev! Den är grön i själva burken, men blir snyggt glimmrig på huden. Även rouget frå So Susan lade sig fint på min hand, en ganska neutral färg om jag får säga så, står ju i beskrivningen att den ska anpassa sig efter ens hudton, får se om den gör det.. Tråkigt dock, använder ju rouge för att få färg på kinderna, inte att få samma färg som sin hudton..? Well, time will tell! Är så nyfiken på både highlightern och rouget att jag säkert kommer testa redan imorgon, och självklart ska ni få se! :)
Bra också med en alcogel! Har börjat använda det medans jag sminkar mig (iallafall innan jag börjar med flytande foundation), så jag inte lägger onödiga bakterier i ansiktet som kan skapa finnar, och min från The Body Shop börjar ta slut, så den var perfekt! :) Allt som allt en bra box, bara Makeup Stores produkt höjer ju boxen :)
Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll, nu ska jag återgå till filmen på TV:n och stänga ner datorn :)
J
 
 
 31 Oktober 2014 - Makeup Academy

Hej!
Har haft en mysdag med pojkvännen, eller ja, mys och mys, men vi har varit inne på Erikslundområdet och strosat. Behövde ett par nya träningsthigts, de andra håller på att gå sönder i skrevet... Hittade ett par på extrapris inne på XXL Vildmark. Alltid trott att det ända man hittar därinne är jägarkläder och tält, men denna affär har allt ifrån fiskespön till cykellampor och träningsskor, kul! Tog byxorna och gick till provrummet, väl därinne ser jag att märket är Helly Hansen. Ehh, kostade dessa verkligen bara 199:- ? Ja, det gör dom. Aja, de enda byxorna som fanns i min storlek, och med ett rimligt pris, så de fick hänga med hem. Sen har vi storhandlat, så nu kan vi inte gnälla på att det inte finns nåt gott i kylskåpet! ;)
 
Me Today:
Idag kör vi allt på samma inlägg, för har även idag använt och testat två av ögonskuggorna jag klickade hem från MUA. Dessa två har jag använt idag:
 
Fick ställa mig vid fönstret för att få så rättvisa färger som möjligt. Båda är väldigt skimriga, man glittar runtom ögonen när man applicerar! Den ena är rosalila och den andra en lite mörkare lilaröd. Jättefina, lite svåra att jobba med då de var lite torra, men ska blöta ner borsten nästa gång och se om det blir bättre! 
Såhär blev resultatet. Använde en mellanbrun skugga i övre globlinjen för att försöka mjuka upp det rosa/lila. Plus lite ljusskimrig skugga i ögonvrån för att ljusa upp och se piggare ut. Fy och blä för mina ögonbryn, hemska!
Månadens glossybox anlände även idag! Som jag längtat! :D (kikat utanför fönstret i tre dagar nu, kikat efter Bringsnubben). Innehållet kommer ikväll, innehåller en behövlig produkt från Makeup Store som passade bra i min sminkväska!
J30 Oktober 2014

Hej!
Har varit på mitt seminarium idag. Varför kan jag inte bara säga nåt? Blir helt stum när jag väl sitter där, och nu efteråt kan man ju vara efterklok. Varför kan jag bara inte säga nåt? Suck.. besviken på mig själv i sådana lägen då jag vet att jag kan, stämbanden vill inte samarbeta med mig.
 
Men det är iallafall gjort, försökte hänga med och se delaktig ut. Får se om jag blir godkänd. Hoppas på det.
 
Ingen inspirerande make idag för fem öre.
Var lite nervös imorse, så blev inget speciellt haha. Har typ mascara, foundation, lite bronzer och lite rouge.
Nu till nästa avtentning, förbereda samtalsanalys inför måndag, avslutar det ena och börjar på det andra.
Hoppas ni har en trevlig dag!