HM Home

Doftljusälskare som jag är, tipsar jag om HM Home! Finns massor av fina, väldoftande ljus som jag gärna hade placerat i våran lägenhet! Dessa faller mig i smaken:
 
De övre får man ge 99:- styck för och de nedre 79.50:- styck.
JHello Beautiful

Hej mina kära!
Har varit en mycket skön dag, dock så har jag varit lite butter av en ganska töntig orsak faktiskt. Jag och sambo har varit en sväng på Erikslund. Var himmelskt sugen på att kolla på True Match Golden Beige passade mig. Kände på mig att Golden Beige skulle vara för gul och för mörk, och visst hade jag rätt. Drog ut på besöket på Kicks och tog det sist. Besvikelsen sååååå enorm (ingen aning om varför jag verkligen byggt upp förväntningar på just färgen och inte foundationsorten i sig) och vi gick därifrån utan någonting alls.
 
Väl hemma igen så gick sambo och la sig i sängen (kände sig inte riktigt pigg) och där ligger han fortfarande. Jag har istället lagt en beställning på Kicks hemsida. Tycker det är mycket lugnare och skönare att beställa på nätet där jag kan kolla igenom i lugn och ro. Hittade en färg "Vanilla" som var steget ljusare än den som Kicks ID Color Match tyckte jag skulle använda. Hoppas innerligt att den passar min hudton. Dessutom beställde jag en efterlängtad produkt från Makeupstore, ett puder, en eyeliner och ett nagellack på rea för att jag skulle komma upp i en viss summa och slippa frakt.
 
Har nu klickat igång en Harry Potter på TV:n och tar det lugnt och skönt i soffan.
Har ni alla haft en bra dag?
J
 "Smog" Microshadow från MUS är på väg till mig!MOTD - Winged eyeliner

Hej på er! Här kommer dagens makeup :) Bråkade nåt djävulskt med min eyeliner imorse. Pennan har torkat ut och gav gråmesig färg och Isadoran är den jag helt enkelt inte kan med. Såå, frustration deluxe.
 
 
 
Ber om ursäkt för dessa simpla makeuper, blir så när man ska till skolan. Känns inte som att tonvis av färgade ögonskuggor känns så passande då. BTW, har haft så varierande väder idag så det är inte sant. Gick till skolan u uppehåll, väl inne i skolan, världens snöoväder. Ska gå hem, uppehåll och när jag äter lunch hemma, cpsnöar igen? Crazy!
J