Intense studying

Godmorgon!
Jag och sambo är upp med tuppen idag, för oss, och ska båda 2 plugga. Min sista examination ska in idag, så ska råskriva sista dagen som vanligt. Hopplös...
 
Bare face idag änsålänge!
 
Nu: Naturell Kvarg med banan+kanel, och en kopp te!
Ha en trevlig dag!
JNever been so hard finding a pair of jeans

Hej på er!
Var uppe med tuppen idag och skrev ena delen på min sista examinerande tenta, sen åkte jag och hjärtat och åt lunch. Han skulle jobba därefter och jag började jakten på ett par svarta jeans/leggings till fredag. Mina svarta som jag fortfarande kommer i (!) märkte jag för någon dag sen är sjukt urtvättade och slitna... Men ack vad svårt det ska vara att hitta ett par som är svarta, tajta och som jag kan knäppa -.- tar jag ett par som är perfekta nertill går det inte att knäppa, tar jag då storlekar större så blir dem inte lika tajta som jag vill ha dem. Sånt dilemma. Hade aldrig dessa problem förr, som mina extrakilon så snällt påminde mig om idag. Någon som ska med och träna imorgon?
 
Hittade till slut ett par (efter att vara nära på gråta den femte gången jag provade jeans) och blev nästan överlycklig. Dessutom stretchiga så skulle jag gå ner, vilket jag vill, så kan jag fortfarande ha dom då :)
Suck. Ge mig inspiration till träning, för nu köpte jag med mig en latte från Max hem. Totalt onödigt och fungerar väl som lite tröst just nu.
J
 
 
 LCC - The Cure Hairmask

Okej. Nu är jag seriös. Jag har haft väldigt trassligt, torrt och stramt hår sen i somras, och det är först nu jag faktiskt har fått bukt på det igen och kan påstå att det är mjukt och lent efter tvätt. Det som jag tror har räddat mig är shampoo och balsam för torrt och skadat hår, använder just nu ett kit från Dove och ett från Fructis. + LCCs The Cure inpackning. Och det är just inpackningen jag här vill tipsa om:
 
Den doftar rabarber och ett stänk vanilj, kombinationen är grym och håret blir som nytt varje gång. Jag använder först shampoo, sedan inpackningen och låter den sitta i medans jag kör tvål och dylikt (det man vanligtvis gör i duschen? Sjunger, rakar benen och andra intima delar, filosofera om framtiden, sjunga igen. Ja, i fattar!), sedan kör vi balsam. Testa tvätta håret i denna ordningen! Jag tyckte först att det kändes knäppt att kleta in inpackning före balsam, men det är då som inpackningen fungerar som bäst. Håret är "öppet" för behandling och som sedan försluts igen med ett skyddande lager balsam.
Så behöver ni en ny inpackning eller känner för att testa en ny sort? Denna är lite pricy, men jag tycker att det är värt det!
J