MOTD - Green valley

Hej på er! Hoppas att ni haft en bra dag änsålänge! Jag själv har suttit i skolan i 3 h. Ni skulle sett sista kvarten, hade skritflig kommunikation idag, och min lärare hade 5 slides på sin PP som handlade om "Krav på en vetenskaplig text", alltså sånt man ska göra och inte ska göra. Varje slide hade 3-6 punkter, efter den tredje sidan somnade nästan jag. Rapporter och vetenskapliga texter måste vara det allra tråkigaste att skriva!
 
Här får ni en Me Today. Använde faktiskt den gröna ögonskuggan från Makeupstore idag! Jag tog inte i så mycket med tanke på att jag skulle till just skolan, dock hade det kanske varit kul att spöka ut sig lite, får bli en annan dag! Här ser man att det går att endast använda ett tunt lager, som bara blir en liten skimrig grön färg:
 
 
Vet ni? Jag glömde helt att ta bort mascarakluddet idag! Vet inte hur jag kunde glömma det, jag som ALLTID kladdar med mascaran. Så jag har gått runt med kladd idag. Nog ingen som märkt nåt. Eller? 
Förresten! Tror jag är smått förälskad i den nya eyelinern från Makeupstore, spetsen är jäääättelång och tunn! Superbra! Kan göra riktigt tunna streck :) 
Håller på att förbereda en Topp 3! Stay tuned!
JKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback