Lumene CC Cream Arctic Lingonberry - Light

Hej på er! 
Jag har upptäckt en ny produkt på många bloggar/youtubers som jag velat testa. Produkten är denna: 
 
 
Ska först börja med att säga; jag är egentligen en foundation-tjej och har testat både flytande, mousse och i puderform och har egentligen aldrig riktigt slängt ett ögonkast på CC/BB creams. Dock så när jag såg denna användas och faktiskt se hur den täckte och gav en flawless finish blev jag sugen på att testa, och det har jag nu idag gjort! Söndag-hemma ensam-sambo jobbar-sambo testar smink. Why not?
 
 
 Enbart återfuktande nermattande till vänster - Lumene CC cream utan puder till höger
 
Som ni ser på den vänstra bilden har jag inte längre mycket att täcka (praise the LOORD) och jag har precis upptäckt leverfläcken över läppen för någon vecka sen. 
Okej. Denna produkt är väldigt dryg, tog en klutt på min Real Techniques Expert Face brush och började jobba in den och fick gå över på andra sidan hakan för att sprida ut den... Med tanke på att jag har lite mindre att täcka nu tycker jag denna produkt täcker det jag vill täcka! Jag har en ganska ojämn hudton med röda partier som är mer eller mindre synliga. Men jag tycker att den ser riktigt bra ut på den högra bilden! Jag har nu pudrat för bättre hållbarhet och ska nu se hur den står emot min oljiga T-zon!
Priset för CC-creamen är 149:- (119 just nu på Kicks!) Jag har här färgen light! :)
Ska testa den nu ytterliggare i veckan, med primer och lite annat ovanpå så återkommer jag med ytterliggare omdömen!
J
 Kommentarer
Postat av: Tilde

Detta är en av mina favorit bas-produkter! Älskaaar den, speciellt på sommaren då den är så lätt på huden. Hoppas du också kommer gilla den! :)

Svar: Ja, änsålänge gillar jag den skarpt! :)
Jessica

2015-04-12 @ 14:12:10
URL: http://nouw.com/tildelytholm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback